10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Το 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing θα λάβει χώρα στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με κεντρικό θεματικό άξονα:

«Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, με τον ασθενή στο επίκεντρο».

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, την Πολιτεία, τη φαρμακευτική αγορά και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους θα δώσουν το παρόν σε ένα Συνέδριο με διττό επετειακό χαρακτήρα: πρόκειται για τη 10η στη σειρά διοργάνωση και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 25 χρόνων λειτουργίας της Ε.Ε.Φα.Μ.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκεται η απονομή των «Αριστείων Φαρμακευτικού Marketing», μέσω των οποίων βραβεύονται βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στελεχών, που τα δύο προηγούμενα χρόνια, σχεδίασαν και εφάρμοσαν επιτυχώς στο μάρκετινγκ και στην ιατρική επιστημονική ενημέρωση.

  • Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος
  • Καλύτερη Καμπάνια Franchise / Επαναλανσαρίσματος Προϊόντος
  • Καλύτερη Καμπάνια Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.)
  • Καλύτερη Καμπάνια Ενημέρωσης / Ευαισθητοποίησης Κοινού

Το 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing διεξάγεται υπό την προεδρία των Ολύμπιου Παπαδημητρίου, Αντιπροέδρου Σ.Φ.Ε.Ε., Γενικού Διευθυντή της Novo Nordisk και Θεοδώρου Τρύφων, Προέδρου Π.Ε.Φ., Αντιπροέδρου της Elpen Pharmaceuticals και με τη συνεισφορά μιας μεγάλης και ευρείας Οργανωτικής Επιτροπής η οποία απαριθμεί εκπροσώπους από πολλές φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας.

300600

nasiou sofiaΗ Σοφία Νάσιου είναι εμπορικό στέλεχος με εμπειρία στη βιομηχανία φαρμάκου, προϊόντων Υγείας και καταναλωτικών προϊόντων έχοντας δουλέψει για 18 χρόνια τόσο σε πολυεθνικούς οργανισμούς (AstraZeneca & GlaxoSmithKline) όσο και σε μία μεγάλη ελληνική εταιρεία τροφίμων (ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.). Ειδικεύεται στα Commercial Operations, Business Unit, Communication, Business Development και τη διαχείριση τμημάτων Πωλήσεων & Μάρκετινγκ.

Ξεκίνησε την πορεία της στην εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ δουλεύοντας στο Τμήμα Εξαγωγών για 8 χρόνια, όπου και διαχειρίστηκε πάνω από 25 αγορές σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή για ένα σημαντικό αριθμό προϊόντων στις κατηγορίες των Παιδικών Τροφών, Μιγμάτων Ζαχαροπλαστικής, Σοκολατών και Σνακς. Το 2006 πηγαίνει στην GlaxoSmithKline αναλαμβάνοντας τη διαχείριση τριών αγορών εκτός Ελλάδος που για πρώτη φορά περνούσε υπό τον έλεγχο της Ελλάδας, Κύπρο-Μάλτα-Γιβραλτάρ. Εκεί είχε τη διαχείριση πάνω από 30 προϊόντων (OTC, Oral Health Care, Nutritional Drinks) λειτουργώντας σε τρία διαφορετικά κανάλια: στο Φαρμακείο, στο λιανεμπόριο (Mass Market) και στην Out-of-Home αγορά. Μετά από 5 χρόνια κάνει την αλλαγή στην AstraZeneca, περνώντας στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της αγοράς της Κύπρου για όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας, το 3rd party business της εταιρείας στην Ελλάδα, τη διαχείριση των νοσοκομείων (ανάπτυξη διαγωνισμών, διαχείρισης off-patent portfolio, πρόσβαση νέων προϊόντων στο νοσοκομειακό περιβάλλον), business development projects της εταιρείας όπου εργάστηκε μέχρι το 2014. Από το 2014 εργάζεται ως Consultant σε Life Science & FMCG.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά με έμφαση στις Στρατηγικές Αποφάσεις από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Videos

1 2  3 
Επίσημη Έναρξη - Χαιρετισμοί
Πασχάλης Αποστολίδης
Στρογγυλό Τραπέζι 1:
Εισαγωγή συντονιστών
Στρογγυλό Τραπεζι 2:
Εισαγωγή συντονιστών
4 2  4
Εμπειρία από άλλους κλάδους
Μαρίνα Βασιλαρά
Ο φαρμακοποιός ως σύμβουλος υγείας
Στέλιος Σιδηρόπουλος
Επανακαθορισμός Ιατρικής Ενημέρωσης και
αποτελεσματικότητας στο field
Παναγιώτης Γιαννουλέας

Δείτε όλα τα video

  imop

Χορηγοί

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
sfee
pef
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
aegate
apc
aqurance
avis
ims
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
4health
afea
atc
ballas
bioaxess
caladino
conrgess
cosmote
doto
era
funpromotion
get2work
gmg
golden travel
ideasprint
imop
just
leap
mabico
margaritidis
medimark
mendor
metronanalysis
mrt
osfe
pangraph
pharmacy management
update
whitead
zeincro
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
capital
health daily
healthmag
healthreport
healthview
iatronet
life2day
onmed
pharmacy management
mednutrition
the doctor
weekinews
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
non stop
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
conferience
ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
phocus
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
astellas
elpen
novo
sanofi
abbvie
angelini
bayer
boehringer
chiesi
csl
ferring
galenica
genesis
gsk
janssen
menarini
merck
msd
mylan
novartis
lilly
pfizer
pharmathen
roche
takeda
ucb
vianex
winmedica

Συνέδριο

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

 

 

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6753159
  2106753150
  Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό