10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Το 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing θα λάβει χώρα στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με κεντρικό θεματικό άξονα:

«Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, με τον ασθενή στο επίκεντρο».

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, την Πολιτεία, τη φαρμακευτική αγορά και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους θα δώσουν το παρόν σε ένα Συνέδριο με διττό επετειακό χαρακτήρα: πρόκειται για τη 10η στη σειρά διοργάνωση και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 25 χρόνων λειτουργίας της Ε.Ε.Φα.Μ.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκεται η απονομή των «Αριστείων Φαρμακευτικού Marketing», μέσω των οποίων βραβεύονται βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στελεχών, που τα δύο προηγούμενα χρόνια, σχεδίασαν και εφάρμοσαν επιτυχώς στο μάρκετινγκ και στην ιατρική επιστημονική ενημέρωση.

  • Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος
  • Καλύτερη Καμπάνια Franchise / Επαναλανσαρίσματος Προϊόντος
  • Καλύτερη Καμπάνια Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.)
  • Καλύτερη Καμπάνια Ενημέρωσης / Ευαισθητοποίησης Κοινού

Το 10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing διεξάγεται υπό την προεδρία των Ολύμπιου Παπαδημητρίου, Αντιπροέδρου Σ.Φ.Ε.Ε., Γενικού Διευθυντή της Novo Nordisk και Θεοδώρου Τρύφων, Προέδρου Π.Ε.Φ., Αντιπροέδρου της Elpen Pharmaceuticals και με τη συνεισφορά μιας μεγάλης και ευρείας Οργανωτικής Επιτροπής η οποία απαριθμεί εκπροσώπους από πολλές φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας.

300600

theodorakisstaurosΟ Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας το 1995, ως επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Boehringer Ingelheim στην Αθήνα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ως τοπικός συνεργάτης στην Κρήτη. Το 1998 επιστρέφει στην Αθήνα ως Junior PM στο τμήμα Marketing της εταιρείας όπου από το 1999 έως το 2000 κατέχει θέση Product Manager. Το 2001 μετακινείται στην ομάδα Marketing της εταιρείας Novartis Hellas σε ρόλους Product Director και Group Product Manager έως τις αρχές του 2008, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα Marketing and Sales Director στην CHIESI Hellas.

Το 2011 αναλαμβάνει καθήκοντα Αν. Γενικού Διευθυντή, ενώ από τον Ιανουάριο του 2012 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας για την Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει επιπρόσθετη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και των καταναλωτικών προϊόντων. Έχει διατελέσει  μέλος του ΔΣ της Ε.Ε.Φ.α.Μ το διάστημα 2008-2010, καθώς και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Σ.Φ.Ε.Ε από το 2014. Στις αρχαιρεσίες του 2015 επανεκλέχθηκε και ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου  του Σ.Φ.Ε.Ε, υπεύθυνος για τον επιστημονικό διάλογο με τον Ε.Ο.Φ.

Είναι Φαρμακοποιός, απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος MSc στο Marketing και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) απ’ όπου αποφοίτησε με διάκριση, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο corporate MBA. Σήμερα είναι υποψήφιος Διδακτορικού τίτλου της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ είναι και διδάσκων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της κλινικής φαρμακολογίας της ιατρικής σχολής του Δ.Π.Θ.

Videos

1 2  3 
Επίσημη Έναρξη - Χαιρετισμοί
Πασχάλης Αποστολίδης
Στρογγυλό Τραπέζι 1:
Εισαγωγή συντονιστών
Στρογγυλό Τραπεζι 2:
Εισαγωγή συντονιστών
4 2  4
Εμπειρία από άλλους κλάδους
Μαρίνα Βασιλαρά
Ο φαρμακοποιός ως σύμβουλος υγείας
Στέλιος Σιδηρόπουλος
Επανακαθορισμός Ιατρικής Ενημέρωσης και
αποτελεσματικότητας στο field
Παναγιώτης Γιαννουλέας

Δείτε όλα τα video

  imop

Χορηγοί

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
sfee
pef
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
aegate
apc
aqurance
avis
ims
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
4health
afea
atc
ballas
bioaxess
caladino
conrgess
cosmote
doto
era
funpromotion
get2work
gmg
golden travel
ideasprint
imop
just
leap
mabico
margaritidis
medimark
mendor
metronanalysis
mrt
osfe
pangraph
pharmacy management
update
whitead
zeincro
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
capital
health daily
healthmag
healthreport
healthview
iatronet
life2day
onmed
pharmacy management
mednutrition
the doctor
weekinews
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
non stop
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
conferience
ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
phocus
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
astellas
elpen
novo
sanofi
abbvie
angelini
bayer
boehringer
chiesi
csl
ferring
galenica
genesis
gsk
janssen
menarini
merck
msd
mylan
novartis
lilly
pfizer
pharmathen
roche
takeda
ucb
vianex
winmedica

Συνέδριο

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

 

 

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6753159
  2106753150
  Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό