Διοργάνωση

Τη διοργάνωση του 10ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing έχει αναλάβει η εταιρεία E.T.S. Events & Travel Solutions
H E.T.S. παρέχει μια πληθώρα υπηρεσιών καθώς εξειδικεύεται στην οργάνωση Συνεδρίων, Σεμιναρίων, Εκδηλώσεων, Επαγγελματικών ταξιδιών και Εταιρικών παρουσιάσεων.

Η εμπειρία μας και το δίκτυο των συνεργατών μας παρέχουν την δυνατότητα στο γραφείο μας για έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργάνωση συνεδρίων καθώς και άλλων υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος.

Βασική προϋπόθεση της δουλειάς μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες. Το γραφείο μας στελεχώνεται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών και εμβαθύνει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας.

Η φήμη του E.T.S. Events & Travel Solutions έχει κτιστεί πάνω στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Συνδυάζει την σταθερότητα και την αξιοπιστία παράλληλα με την εμπειρία και την συνέπεια.

Διοργάνωση Συνεδρίων – Εκθέσεων, Εταιρικών Παρουσιάσεων
Με γνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον σαφή σχεδιασμό και την άρτια οργάνωση, προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις ικανές να εγγυηθούν την επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την οργάνωση συνεδρίων / σεμιναρίων, εγγραφή / συμμετοχή σε αυτά καθώς και εξ’ ολοκλήρου κατασκευή περιπτέρων με τον αναγκαίο εξοπλισμό για συμμετοχή σε εκθέσεις.

Πλήρως μηχανογραφημένος μηχανισμός για το σύνολο των θεμάτων που σχετίζονται με τη διακίνηση και τις ταξιδιωτικές διευκολύνσεις των συμμετεχόντων και των συνοδών τους. Κρατήσεις εισιτηρίων, διαμονή, μεταφορές, σχεδιασμός πολιτιστικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

 

Χορηγοί

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
sfee
pef
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
aegate
apc
aqurance
avis
ims
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
4health
afea
atc
ballas
bioaxess
caladino
conrgess
cosmote
doto
era
funpromotion
get2work
gmg
golden travel
ideasprint
imop
just
leap
mabico
margaritidis
medimark
mendor
metronanalysis
mrt
osfe
pangraph
pharmacy management
update
whitead
zeincro
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
capital
health daily
healthmag
healthreport
healthview
iatronet
life2day
onmed
pharmacy management
mednutrition
the doctor
weekinews
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
non stop
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
conferience
ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
phocus
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
astellas
elpen
novo
sanofi
abbvie
angelini
bayer
boehringer
chiesi
csl
ferring
galenica
genesis
gsk
janssen
menarini
merck
msd
mylan
novartis
lilly
pfizer
pharmathen
roche
takeda
ucb
vianex
winmedica

Συνέδριο

Το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Marketing (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φορέων του κλάδου της Υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας.

 

 

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 6753159
  2106753150
  Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό